Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Flying Superkids

Nogle af landets bedste gymnaster fra The Flying Superkids. Unge drenge og piger som er virkelig gode til deres sport og levere underholdning på højt niveau.

Flying Superkids giver normalt over 60 shows hvert år, og er dermed én af de største showsuccesser her i Danmark. Hvert år bliver deres shows set at over 100.000 mennesker, som får fornøjelsen af at se the Flying Superkids flyve gennem i luften i dobbelt- og trippelsaltomortaler på Airtracks og udføre det ene utrolige akrobatiske trick efter det andet på et niveau hvor de færreste kan være med. De mange tricks udføres i stor stil på nogle smarte Gymplay Airtracks som gør både træning og shows til noget helt specielt.

Læs mere om Flying Superkids

Flying Superkids er kendt i hele verden for deres utrolige gymnastik og akrobatik evner. Bag deres store succes og et fest brav af et gymnastik show ligger der hundredvis af timers træning på Airtracks og standard gymnastikmåtter i træningssalen. Her træner børnene både styrke, rytme og spring i forskellige former. Alt dette sker selvfølgelig på Flying Superkids’ egen træningsbase, nemlig Foreningen Gymnastikgården, som er beliggende i Aarhus by. Det er hovedkvarteret for the Flying Superkids hvor de unge gymnastik talenter træner 3-4 gange om ugen og øver de koreografier og spring som benytters under deres fantastiske shows.

En stor del af deres træning og shows forgår på GymPlay Airtracks.  En Airtrack er en oppustelig gymnastikmåtte, som giver gymnasterne ekstra kraft til springene og dermed flere muligheder end de normalt har på en klassisk gymnastikmåtte. Dermed har de mulighed for at tage deres shows til helt nye højder og lave nogle endnu mere imponerende spring og akrobatik.

Læs også: Vælg den bedste Airtrack til din træning

Foreningen bag Flying Superkids – Gymnastikgården i Aarhus er helt normal gymnastikforening men samtidig også temmelig specielt på grund af koblingen til The Flying Superkids. Ikke alene er mange af foreningens faste trænere tidligere eller nuværende Superkids, men som noget helt specielt, så har foreningen Gymnastikgården desuden en talentfabrik for Flying Superkids, hvor alle de kommende superkids udvælges blandt de dygtige gymnaster på foreningens almindelige gymnastik hold. Dette er med til at gøre at der er et helt særligt og unikt gymnastikfællesskab i denne forening – en forening hvor gymnastik, ambitioner, udvikling og glæde går hånd i hånd og gør den til noget helt specielt.

Har du endnu ikke set et Flying Superkids show, så gør dig selv en tjeneste og se dem når de næste gang kommer til en by i nærheden af dig.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: