Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Træn ude i naturen på din Airtrack

Langt de fleste af os forbinder Airtrack og trampolin træning med noget man gør hjemme, eller ude i haven. Men vi har set at over de senere år, er det blevet rigtigt populært at tage sin Airtrack med ud og træne i naturen.

Det kan f.eks. være nede på stranden, i parken eller på den store mark over ved skolen. Det at træne ude i naturen giver noget helt andet end at træne hjemme. Af præcis de samme årsager som folk der løber eller cykler ude i naturen.

Er du vil med gymnastik, så kan det være svært at træne det på en strand eller en overgået græsplæne, men medbringer du din Airtrack så kan det pludselig lade sig gøre, og det er meget mere sjovt sjovt end at træne i din egen have. Og der netop her at de mindre Airtracks er så praktiske.

Læs mere – Sverigs største udvalg af Airtracks

Hvilken størrelse Airtrack til træningen i naturen?

Vil du gerne træne ude i naturen og bruge din Airtrack her, så er der typisk to muligheder.

Den ene er at du køber en mindre 3-4 meter, 10 cm model som er billig og ikke så tung at bære rundt på. Lidt som du kan se på dette eksempel

Det er en god løsning til at træne enkelte spring og du kan bruge den nærmest over alt.

Den anden mulighed er at du kan bruge naturen til at træne på de helt store Airtracks som du normalt ikke har plads til i haven eller stuen. Det kan f.eks. være de store 6-8 meter modeller som fylder meget men er utrolig sjov at bruge. Det kan f.eks. være den store græsplæne ved skolen eller på stranden hvor der er masser af plads til en bruge en stor Airtrack.

Fordelen ved de store modeller er at du kan sammensætte mange spring og få ekstra meget fart og højde på springene. Dette gør at træningen ofte bliver meget sjovere end ved at træne på de mindre modeller. Desværre er prisen for de store Airtracks også ret høj, men man kunne jo evt. overveje at gå en flok sammen og købe den i fællesskab. Måske via en forening eller noget i den stil.

Læs mere – Den ultimative gymnastikmåtte

Træning on vinteren

Selv om vinteren kan det være rigtig sjovt at træne på en Airtrack. Har du mulighed for at grave den lidt ned i sneen så den ligger stabilt, så kan den godt bruges til træning selvom det er lidt kold. På den måde har du så også mulighed for at træne ude selvom der er masser af sne. Du kan også vælge at prøve at bruge den som en kæmpe stor kælk ned af bakken, dette er også virkelig sjovt, men det kan godt være lidt farligt.

Læs mere – Træning på din Airtrack

Som du kan se, er der masser af muligheder for ude træning med din Airtrack, både om sommeren men skam også om vinteren. Selv syntes jeg bedst om at træne ude om vinteren i sneen på min Airtrack.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: