Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Derfor er en Airtrack den perfekte julegave

Er du en af de mange som overvejer du at købe noget unikt og sundt til dine børn? Hvorfor så ikke give dem en Airtrack i julegave? Airtracks er ikke alene super sjove for dem, der er til gymnastik og sport, men også for dem, der bare gerne vil have det sjovt med vennerne uden at være ekspert i at hoppe og springe. Men hvorfor skulle en Airtrack være sådan en god julegave? Lad os se nærmere på dette. Men lad os ligge ud med at lære lidt mere om hvad en Airtrack er for noget, og hvorfor du seriøst bør overveje at købe en sådan til dine børn.

Læs mere om brugen af Airtracks og sportsudstyr til træning

Hvad er en Airtrack?

Airtracks er typisk mellem 2½ og 10 meter lange, 10-30 cm tykke og ca. 1½ meter brede. Forestil dig en stor oppustelig luftmadras lavet af stærk plastik, som kan tåle du hopper på den. De bruges ofte som gymnastikmåtte, på grund af den ekstra kraft de giver dine spring, lidt ligesom når du hopper på en trampolin, men langt fra så kraftig. Denne ekstra kraft gør det meget nemmere at lave et specifikt spring eller twist, da den tilføjer højde til dine spring. Så hvis du kæmper med et nyt spring, er det meget nemmere at træne det på Airtrack end på en traditionel gymnastikmåtte.
En anden stor fordel ved at bruge Airtrack er, at den ekstra højde (og i nogle tilfælde hastighed) gør det meget sjovere at lave spring end på en normal gymnastikmåtte. Så ikke alene er det en mere effektiv måde at træne tumbling og gymnastiske spring på, det er også en meget sjovere måde at gøre det på.

Læs mere om hvad en Airtrack er her

Airtracks er virkelig sjove at bruge

En anden god ting ved Airtracks, er at de er meget sjove at hoppe og springe på. Den bouncende effekt og den ekstra højde gør det sjovt at prøve nye ting og at lære spring meget hurtigere end normalt. Enten ved at træne et par timer om ugen alene eller sammen med en ven.
Hvis du vil have det ultimativt sjovt med Airtracks, så tag en flok venner og lav en tumlebane med en airtrack og forskellige typer gymnastikredskaber. Eller tilføj flere Airtracks til banen, hvis dine venner også har en – for ekstra træning og ekstra sjov.
Dette er en fantastisk måde at lege med dine venner på og få en masse sund motion på samme tid.

Hvad koster en Airtrack?

Det største problem med Airtracks, hvis du spørger mig, er prisen. Det er ikke et billigt legetøj, men mere som en slags sportsudstyr. En billig model koster normalt omkring 200$, og nogle større modeller koster mere end 1.000$ for en enkelt Airtrack. Men normalt er de billigere end en trampolin, og langt sjovere at bruge.
Fordi de er så dyre, er det vigtigt at finde den rigtige fra starten. Hvis du køber en for lille en (hvilket vi ofte ser, når folk forsøger at spare penge), vil du ende op med en Airtrack, som barnet højst sandsynligt kun vil bruge i en begrænset periode. Hvis du køber en stor, er den måske for stor til at passe ind i huset eller i haven. Den kan også være for tung for brugeren at bære rundt på, for ikke at nævne at den sandsynligvis vil koste en del.
En anden ting, man skal overveje, når man køber Airtracks, er, hvilken type kemikalier der anvendes i produktionen. Alt for mange (især de billigere) Airtracks indeholder en masse kemikalier for at gøre plastikken blødere. De fleste af kemikalierne er skadelige for mennesker og noget, vi virkelig ikke bør udsættes for. Så dette er også noget, der er værd at overveje, hvis du ønsker at købe en Airtrack.

Airtracks er en rigtig god måde at holde dine børn mere aktive og sunde på, for ikke at nævne at det er et rigtig sjovt redskab at lege med. Især i ferien, hvor mange børn keder sig eller bare ikke er aktive nok.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: