Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Brug 2 Airtracks frem for 1

Hvorfor skal du overveje 2 airtracks på 3 meter, i stedet for en lang Airtrack på 6 meter? Jo det skal jeg sige dig. Med en opsætning som på billedet her over, har du effektivt en 6 meter lang model, som du kan bruge til alle mulige serier af spring. 6 meter vil ofte være nok til selv de dygtige gymnaster som ønsker at træne gymnastik hjemme. Du har på en 6 meter model mulighed for at træne alle mulige former for spring og serier af spring som du kan kombinere efter behov.
Men hvorfor så ikke bare købe en på 6 meter frem for 2 på 3? Det er der flere grunde til. For det første en 6 meter ret tung at bære rundt på. Den vejer cirka 2 gange så meget som en 3 meter model, så for de yngre er det ret tungt at sætte den op og bære rundt på den. Så er det nemmere at dele den op i 2 3 meter modeller, som hver især er meget nemmere at have med at gøre.
Den anden grund er at mange også gerne vil træne inden for når vejeret ikke lige er til ude træning. Her er det for mange ret svært at finde pladsen til en 6 meter Airtrack, men mange vil lidt god vilje godt kunne finde pladsen til en 3 meter model. Dette betyder du vil få meget mere glæde af Airtracken hvis du både kan bruge den ude og inde.
De 2 grunde alene bør for mange gøre at man kan overveje at købe 2 mindre frem for en stor model. Om det så er 2 x 3 meter eller 2 x 4 meter er lidt en smags sag. Men igen overvej hvor stor en model du har plads til inden for.

Læs også: Airtrack til fitness og idræt

Hvilket mærke skal du købe inden for Airtracks til hjemmetræning? Alle de kendte mærker ganske udmærket Airtracks, med god performance, god holdbarhed. Men ting som du kan overveje er, hvilke typer af ekstraudstyr kan fås til den model du har kik på? Mange vil på sigt måske gerne have ting som Airbarrels, landingmats eller springboards til deres Airtrack, og der er ikke alle modeller som det er muligt at få ekstraudstyr til. For mange har designet også meget at sige, og her er der også forskel på hvilke farver og mønster de forskellige Airtracks fås i. Find et design som du selv kan lide og syntes er fedt. Den 3. ting du kan overveje er hvilken kemi der er i Airtracken. Jo billigere en model du vælger, jo større vil jeg sige chancen er, for at den indeholde skadelige stoffer, som ikke er for sund at være i for meget kontakt med. Se på producentens hjemmeside om deres modeller indeholder giftig kemi eller om det er noget de har med i overvejelserne.

Advertisement
%d bloggers like this: