Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Om Airtrack Fitness

Airtrack Fitness er en WordPress blog om Gymnastik, Fitness og andre typer af sport og motion. Hoved fokus vil dog være på Airtracks til hjemmebrug. Vi kommer kort ind på professionelle Airtracks der bruges i klubber, haller og konkurrencer, men langt fra i samme grad som de små hjemme Air tracks. Udover Airtracks vil der også være lidt fokus på andre typer af sport og motion. Jeg dyrker f.eks. selv en del løb og cykler også lidt nu og da.

Mit navn er Peter Springer og jeg har cirka 4 års erfaring med gymnastik og træning. Det sidste år har jeg hovedsageligt trænet på min Airtrack og trampoliner. For nogle år siden var min største drøm at blive elite gymnast, men min træner var ikke helt enig og mente ikke jeg havde evnerne. Den gang var jeg bestemt ikke enig, men når jeg ser tilbage nu, så tror jeg bestemt han havde ret. Jeg har dog alligevel holdt fast i gymnastikken og haft rigtig mange gode oplevelser her.

Når jeg ikke løber, cykler, dyrker gymnastik eller fitness så arbejder jeg til dagligt som pædagog i en lokal børnehavn. Jeg elsker at arbejde med børn og unge. Derudover bruger jeg en del tid sammen med min familie.
Så denne blog er et lille hobby projekt, hvor jeg kan skriver lidt om de ting jeg interessere mig for, og hvad jeg ellers lige har på hjertet. Tak fordi du valgte at besøge min WordPress blog her.

Advertisement
%d bloggers like this: